Menu
Nissan

Nissan Pulsar 190 TeknaR

Hurtig Nissan er helt ligegyldig, Nissan Pulsar 190 TeknaR har masser af kræfter og udstyr, men er steril og anonym. Livet er ikke let for Nissan Pulsar 190 TeknaR. Markedet for semi GTi agtige biler i mellemklassen eksisterer ikke, og Pulsar er i forvejen nærmest usynlig på salgslisterne. Derfor er det al ære værd, at den danske importør hjemtager modellen, som enten kan løfte Pulsar-modelserien eller i værste fald ikke gøre væsentlig forskel. Hjertet er den 1,6-liters turbomotor, der leverer et moment på 240 Nm over 1.600-5.200 omdrejninger, klarer 0-100 km/t. på 7,7 sekunder og har en topfart på 217 km/t. Så på den front kan den europæisk byggede japaner sagtens sole sig. Motoren er letløbende og nærmeste spindende i sin fremfærd. Det lette tråd går igen i styretøj og gearskifte, hvor der er lagt op til, at bilen skal være behagelig frem for en udfordrende bisse. Forbruget på 16,9 km/l er ok, men ikke prangende.

 

Related Posts
About Author

admin

Sorry no comment yet.

Leave a Comment

Hent selv din brugte bil – Bilscout.dk laver en hurtig beregning Importer din egen bil fra Tyskland og få den indregistreret med det samme.

Bilscout.dk kan beregne og fastsætte afgiften på importerede biler, vi kan derfor tilbyde som kunde en fast pris med det samme og risikerer dermed ikke nogen efterregning fra Skat, som man kender det fra tidligere. Skulle der komme en efterregulering, er det vores ansvar. Ønsker du en forhåndsvurdering, køber du den i vores webshop.

Læs Mere