Menu
paralax11

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque bringer sensationelt coupé design til et af verdens mest fremstående mærker.

Letfodet, adræt og med en fængende kombination af dynamiske køreegenskaber og raffineret konstruktion – Det er uden tvivl en Range Rover for den kræsne billist.

Det er den mindste, letteste og mest brændstoføkonomiske Range Rover nogensinde, som ved hjælp af avanceret teknologi leverer sportslige præstationer sammen med det laveste brændstofforbrug af enhver Range Rover til dato. eD4 Diesel Coupé er også tilgængelig med forhjulstræk og vil være lige så sjovt at køre og endnu mere økonomisk – med et udslip på under 130 g / km CO2.

Du kan skabe din egen skræddersyede Range Rover Evoque ud fra det spændende udvalg af farver, materialer og luksusdesigns baseret på tre temaer:

Pure – LRX konceptets reneste udtryk

Prestige – den ultimative Range Rover luksus

Dynamic – sporty inspiration fra Range Rover Evoque.

Related Posts
About Author

admin

Sorry no comment yet.

Leave a Comment

Hent selv din brugte bil – Bilscout.dk laver en hurtig beregning Importer din egen bil fra Tyskland og få den indregistreret med det samme.

Bilscout.dk kan beregne og fastsætte afgiften på importerede biler, vi kan derfor tilbyde som kunde en fast pris med det samme og risikerer dermed ikke nogen efterregning fra Skat, som man kender det fra tidligere. Skulle der komme en efterregulering, er det vores ansvar. Ønsker du en forhåndsvurdering, køber du den i vores webshop.

Læs Mere