Menu
teslax

TESLA X

Så er det officielt. Tesla er klar til at levere sin nye elektriske syv-personers SUV i slutningen af september. Det har Teslas administrerende direktør, Elon Musk, netop bekræftet i et brev til firmaets aktionærer.

Alle Tesla X-modeller har to elektronisk styret motorer og trækker dermed på alle fire hjul. Derudover er bilen udstyret med mågedøre – eller Falkonvinger, som Tesla kalder dem – hvilket skulle gøre det nemt at komme ind på den tredje sæderække. Fordørene åbner dog ‘normalt’. I forhold de eksisterende Tesla-modeller har X forstærkede støddæmpere, hvilket gør den mere velegnet til veje, der ikke nødvendigvis er belagt med asfalt eller beton.

Tesla X har været længe undervejs, og introduktionen af bilen er blevet skubbet en række gange. Første gang, vi blev præsenteret for den nye model, var i 2012, hvor det blev fortalt, at bilen ville ryge i produktion i 2013. Herefter blev premieren skubbet til slutningen af 2014, men på grund af leverandør-problemer, som Elon Musk formulerede det, blev tidspunktet altså skubbet igen.

Og nu hedder datoen så september, hvilket må siges at være meget tæt på. Den dårlige nyhed er dog, at hvis du går ind på Teslas danske hjemmeside og bestiller bilen, får du at vide, at køen allerede er så lang, at du først kan få din bil i 2016.

Der er endnu ikke fremlagt pris eller specifikationer på bilen. Mere herom senere

Related Posts
  • ALFA ROMEO MITO
  • Nissan Pulsar 190 TeknaR
About Author

admin

Sorry no comment yet.

Leave a Comment

Hent selv din brugte bil – Bilscout.dk laver en hurtig beregning Importer din egen bil fra Tyskland og få den indregistreret med det samme.

Bilscout.dk kan beregne og fastsætte afgiften på importerede biler, vi kan derfor tilbyde som kunde en fast pris med det samme og risikerer dermed ikke nogen efterregning fra Skat, som man kender det fra tidligere. Skulle der komme en efterregulering, er det vores ansvar. Ønsker du en forhåndsvurdering, køber du den i vores webshop.

Læs Mere