Menu
tesla s

Så dyre bliver elbilerne efter kontroversiel aftale

Teslas topmodel kommer til at koste 81 procent mere, efter at et flertal i Folketinget er blevet enige om en ny aftale om indfasning af afgifter på elbiler. Små elbiler vil næsten ikke blive påvirket.

Tesla-købere, der skrev under på en købsaftale i torsdags, sparede op til 683.100 kr. Skrev man under dagen efter, var prisen for topmodellen S P85D, nemlig steget 81 procent som følge af regeringens aftale med S, DF og RV om at indfase registreringsafgifter for elbiler fra 2016.

Ifølge aftalen skal der frem mod 2020 gradvist indføres registreringsafgifter på elbiler, så registreringsafgiften på elbiler hvert år hæves med 20 procent. Afgiftsrabatten har dog et loft på 0,8 mio. kr., så en Tesla P85D, som ifølge Skatteministeriet koster 839.400 kr., vil fremover blive pålagt en afgift på 683.100 kr.

Den afgift vil stige til 780.200 kr. i 2017, 930.000 kr. i 2018, 1.072.000 kr. i 2019 og 1.096.400 kr. i 2020 – alt sammen under den forudsætning, at bilpriserne eksl. registreringsafgift falder med 4 procent om året.

About Author

admin

Comments (2)
 • Jere

  Admiring the time and energy you put into your site and in depth information you provide.
  It’s awesome to come across a blog every once in a while
  that isn’t the same unwanted rehashed material. Wonderful read!
  I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 • Esther

  Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous
  to and you are just too fantastic. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you
  are saying and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep
  it wise. I can not wait to read much more from you. This
  is really a terrific site.

Leave a Comment

Hent selv din brugte bil – Bilscout.dk laver en hurtig beregning Importer din egen bil fra Tyskland og få den indregistreret med det samme.

Bilscout.dk kan beregne og fastsætte afgiften på importerede biler, vi kan derfor tilbyde som kunde en fast pris med det samme og risikerer dermed ikke nogen efterregning fra Skat, som man kender det fra tidligere. Skulle der komme en efterregulering, er det vores ansvar. Ønsker du en forhåndsvurdering, køber du den i vores webshop.

Læs Mere